U bevindt zich hier: Home F.A.Q. Afwerking
PDF Afdrukken E-mailOm een goede overgang naar de overloop te maken kunt u gebruik maken van de uitlooptrede, zoals afgebeeld op foto A. Deze oplossing geeft een mooie en veilige afwerking. Uw vloer op de overloop kan werken onder het aluminium profiel. Ook voelt u bij deze oplossing in het donker wanneer de trap begint en zorgt dat u niet kunt uitglijden.

Daarnaast is het ook mogelijk om een trede te gebruiken met een los profiel, zoals afgebeeld op foto B.


Treden die uitsteken zijn geen problem. In elk pakket met treden zit standaard materiaal om de zijde dicht te maken in bijpassend decor.


Een open trap kunt u aan de achterzijde op 2 manieren afwerken. Alleen met een hoeklat, zoals aangegeven op foto A. Of ook de achterzijde van de trede bekleden als op foto B.

Bij methode A kunt u uw trap gewoon via de configurator en de shop bestellen. U krijgt dan automatisch de juiste hoeveelheid hoeklatten geleverd. De stootborden die standaard in de pakketten zitten gebruikt u dan niet.

Voor methode B Kunt u ook bestellen via de configurator en de shop, maar moet u via e-mail, Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , aangeven dat u extra hoeklatten wilt ontvangen voor de bekleden van de achterzijde van uw trede. U gebruikt de stootborden uit de pakketten om de bekleding van de achterzijden te maken.Als Optie zijn stootborden in geborsteld aluminium leverbaar in de maat 140 cm. Het geeft uw trap een moderne uitstraling en maakt werkelijk het verschil.

 

nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
nieuwsbrief


Ontvang HTML?